Descarga gratuita de libros electrónicos holandeses. TERRA BAIXA de ANGEL GUIMERA (Literatura española) 9788492672875

TERRA BAIXA de ANGEL GUIMERA

Descarga gratuita de libros electrónicos holandeses. TERRA BAIXA de ANGEL GUIMERA (Literatura española)  9788492672875

Descargar TERRA BAIXA PDF

Ficha técnica

  • TERRA BAIXA
  • ANGEL GUIMERA
  • Número de páginas: 208
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788492672875
  • Editorial: EDUC@ULA (GRUP 62)
  • Año de edición: 2010

Descargar eBook gratis

Descarga gratuita de libros electrónicos holandeses. TERRA BAIXA de ANGEL GUIMERA (Literatura española) 9788492672875

Overview

Aquesta edició de Terra baixa vol apropar al públic escolar una de les obres més representatives de la literatura catalana i, alhora, posar en evidència la singularitat del llenguatge teatral que la conforma. Per llegir-la adequadament, no es pot menystenir la seva naturalesa escènica i, en aquest sentit, és bo de valorar com ha estat comentada i interpretada al llarg del temps.Terra baixa (1897) és un drama que presenta, a través de diversos elements (romàntics, realistes, modernistes), un joc de tensions humanes i simbòliques de gran força teatral. El conflicte entre l’ideal de la terra alta i la realitat de la terra baixa aconsegueix una categoria mítica i obre pas a la creació de personatges inoblidables (Manelic, Marta, Sebastià) que viuen amb intensitat la problemàtica de la possessió amorosa. No és estrany que una obra d’aquestes característiques assolís ben aviat una consideració de clàssic del teatre català i un veritable ressò universal.  

Pdf Recomendados:
Download textbooks free online Take It Off: KISS Truly Unmasked by Greg Prato, Chris Jericho, Andreas Carlsson read book,
English book downloading Robert B. Parker's Angel Eyes by Ace Atkins 9780525536826 read pdf,